Portfolio

2019

Salo Gaming Expo

Salo Gaming Expo 2018

Osuuteni tapahtumassa

Toimin tapahtuman teknisenä vastaavana, huolehdin tapahtuman kalustosta. Lisäksi toimin grafiikan tekijänä, some tuottajana sekä yhteistyökumppaneiden hankinnassa.

 

 

Olimme esillä Salon Messut tapahtumassa, jossa järjestimme muutamia turnauksia. Yhteistyössä kanssamme oli Veikon Kone (silloinen Euronics).

 

Messut sujuivat hyvin ja kävijöitä oli paljon.

Salo Gaming Expo 2019

Olin mukana järjestämässä  myös Salo Gaming Expo 2019- tapahtumassa, tällä kertaa yhtenä pääjärjestäjistä. Vastuunani oli alakerran pelialueen järjestelyt, kuten netin saanti jokaiseen pöytään. Toimin myös turnausten päätuomarina ja streamin kakkospitäjänä.

Toimin yhteistyössä Lounean kanssa ja muutaman mutkan jälkeen saimme netin toimimaan hyvin koko tapahtuman ajan. Videotykki oli myös vastuullani koko tapahtuman ajan. Tänä vuonna tykki oli huomattavasti parempilaatuinen kuin viime vuonna, mutta tykin iso koko ja tykin johtopaikat aiheuttivat tekemistä ja jouduin etsimään suhteellisen harvinaisen hdmi-vga adapterin sitä varten. Turnauksia varten pyöritimme omia servereitä, joista puolet pyörivät omalla koneellani. CS:GO servereiden luominen oli hankalaa, sillä peli käyttää hyvin vanhaa ja vaikeaa serverisysteemiä. Toimin päätuomarina kahdessa turnauksessa ja vaikka olin perehtynyt siihen mitä pitäisi toimia, muutama tilanne pääsi yllättämään, mutta niistä selvittiin ja pelaajien palaute oli positiivista.

 

Tapahtumassa oli tänä vuonna yli 270 pelaajaa, melkein sata pelaajaa enemmän kuin viime vuonna. Tarjosimme tänä vuonna uutena pelaajille kuuden hengen tiimipöytiä. Tapahtumassa oli tänäkin vuonna turnauksia, mukaan lukien Counter Strike: Global Offensive turnaus, jossa oli tuhannen euron pääpälkinto. Messualueella uutena tänä vuonna oli mm. Cybernet vr. laitteidensa kanssa ja Epic Autokoulu ajosimulaattorinsa kanssa.

 

Turnauksia pidettiin kolme. CS:GO, League of Legends ja Rainbow Six: Siege. Pelaajat olivat eniten kiinnostuneita Counter Strikestä, jossa oli 100 pelaajaa 20 eri tiimissä. Counter Strike turnausta varten viisi omaa serveriä joita pyöritettiin tapahtuman ajan. Toimin päätuomarina CS:GO ja R6:S turnauksissa.

 

Kuvassa CS:GO turnauksen voittaja “Meidän Jengi”